You are beautiful inside and out!

Frumusetea interioara sau cea exterioara? Ce este mai important, ne intrebam de multe ori. De ce trebuie sa alegem? Sa alegem sau sa cautam in continuare in jurul nostru? Sa cautam poate in noi insene/insine inca o data ceva negasit? De ce sa te lasi uratit de experientele negative? De ce sa alegi compromisul? De ce sa nu dai a doua sansa oamenilor care iti rasplatesc bunavointa cu lipsa sinceritatii? De ce sa nu invatam de la ei? De ce sa nu fii bun?

Cum ar fi sa credem in valori precum iubire, familie, incredere, prietenie, sinceritate, munca, respect, bunatate, sensibilitate artistica? Oare nu am fi mai buni, mai creativi si mai frumosi?
Atatea energii pozitive conjugate ne-ar uni. Ne-ar ajuta sa ne gasim persoanele cu care sa rezonam in idei sau simtiri.

E mai simplu decat pare. Daca ne focusam energiile pe obiective pozitive, nimic devine totul, realizam ca putem tot mai multe, devenim frumosi atat in interior cat si in exterior, emanam vointa si incredere in tot ceea ce facem.

Orice experienta de zi cu zi poate deveni una de neuitat, trebuie doar sa faci ceea ce iti place, sa-ti urmezi o pasiune care te scoate din cotidian si deja esti un om fericit.

Oamenii care cred in aceleasi principii ca si tine, ideile impartasite, un rasarit de soare, un film bun sau o carte interesanta te ajuta sa vezi si sa simti frumosul, sa fii multumit la sfarsitul zilei.

Toate visurile pe care le-am avut au devenit realizabile prin munca, iar aceasta ne innobileaza. Munca si interactiunea cu cei din jur ne pot defini, prin munca poti deveni mai frumos si mai bun, obtii un statut care-ti aduce nenumarate foloase morale si materiale.

Fiecare trebuie sa priveasca catre sine, sa reflecteze si sa-si gaseasca menirea.
Trebuie sa fim buni, sa ne transmitem gandurile cele mai frumoase pentru ca numai asa ne vom gasi pasiunea, partenerii sau prietenii.

Frumusetea de a fi om devine astfel e o stare de spirit, o traire infinita.
Frumusetea sufleteasca transpare.

Cristina, Roxana si Anamaria

2NKO_4600

2NKO_4373

2NKO_4444

2NKO_4545

2NKO_4544

2NKO_4543

2NKO_4535

2NKO_4530

2NKO_4521

2NKO_4495

2NKO_4490

2NKO_4489

2NKO_4424

2NKO_4427

2NKO_4419

2NKO_4415

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
MUA: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dress & Styling: Anamaria Radu Clothing​Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *