Women’s day & mother’s day, such a beautiful day!

La multi ani, dragi femei, mame, prietene si surori!
Inca din anii de gradinita am invatat despre importanta acestei zile minunate. Suntem asa norocoase ca putem fi beneficiarele unei asemenea sarbatori universale prin care femeia este pretuita pe toate meridianele si paralelele globului… imi vine in minte intrebarea clasica si usor feminista: ce-ar fi lumea fara noi? Fara energia noastra nesfarsita cand vine vorba de lucruri, fapte sau persoane pe care le iubim? Fara intuitia care ne ghideaza la tot pasul sa luam cele mai bune decizii si sa ne inconjuram de oamenii care ne inspira, oameni suflete –pereche, calauzitorii nostri spre destinatii sufletesti inedite?

Universul a facut ca barbatul sa fie mereu insotit de jumatatea sa feminina si impreuna sa infaptuiasca lucruri divine si inegalabile. Asadar raspunsul natural este ca doar impreuna, doar in doi, barbatul si femeia isi pot indeplini cele mai marete visuri si pot schimba destine, pot fi variantele lor cele mai bune, rezultatul fiind o viata plina de iubire si impliniri.

Am incercat sa redau imaginea unei femei vesele, ingenue si nepretuite cu ajutorul iubitei mele surori Anamaria. Machiajul ales a fost unul soft-retro, pentru unghii Roxana a ales un model colorat, iar vestimentatia este alcatuita dintr-o rochie de bumbac lejera.

In aceasta zi speciala pentru noi toate vreau sa va urez tot ce imi doresc si eu sa mi se ureze: multe realizari sufletesti, multa inspiratie, bucurii si o primavara insorita si luminata doar de ganduri bune!

CR

2NKO_9856

2NKO_9883

2NKO_9887

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
MUA: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dress & Styling: Anamaria Radu Clothing​Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *