When ART meets street…

Pentru acesta postare mi-am ales o locatie plina de culoare pentru ca am avut senzatia ca mai multi artisti si-au dat intalnire aici si m-am simtit in largul meu.

Arta pe care o vedem cu toții in jurul nostru, pe străzi, clădiri, locuri interzise m-a atras ca un magnet.

Cu cat locul este mai privat, mai ilegal, cu atat artiștii pot ajunge la performanțe mai mari. Este vorba, asa cum v-ati dat seama, despre controversatul Graffiti. Un desen complicat si diferit întotdeauna de altele, menit sa atragă atenția. A existat inca din antichitate, fiind regasit atat in Grecia antica, cat si in Imperiul roman.

Azi este folosit si in scop publicitar, dar mai ales este o forma de exprimare a personalității și a creativității artistilor de strada. Tot ce este făcut manual este de fapt un act artistic.

Imi place sa cred ca exista o asemanare intre mine si acesti oameni aparte, cu o singura diferenta: eu imi las imaginația sa curgă pe o suprafața aproape minuscula si anume unghia.

Si arta pe unghii exista din cele mai vechi timpuri cand doar femeile din inalta clasa a societatii aveau posibilitatea sa le poarte, devenind permisibile pentru toata lumea abia in secolul 19, cand au inceput sa fie percepute ca un element fashion.

Mâinile unei femei sunt o carte de vizita si arată perfect cu o manichiura impecabila. Ea reprezintă pentru majoritatea femeilor un detaliu al propriei personalități, ce necesita întreaga atenție.

In ultima decada, unghiile au devenit adevărate „pânze” miniaturale pentru profesioniștii in domeniu, transformate in capodopere.

Am fost incantata sa pozez langa un graffiti sugestiv pentru mine, care mi-a completat outfit-ul.

De data aceasta, sora mea Anamaria mi-a creat o fusta colorata, care ma reprezinta si se incadreaza perfect in peisaj.

Este confectionata din batist, o tesatura foarte lejera si usor de purtat, cu un imprimeu ce te ajuta sa nu treci neobservata. Am asortat-o cu o geaca de piele in acelasi ton, un clutch rock, o coafura in acelasi stil si bineinteles un machiaj natural.

I had a lot of fun, I hope you enjoy this colourful post!

RxR

2NKO_3470

2NKO_3455

2NKO_3460

2NKO_3517

2NKO_3483

2NKO_3476

2NKO_3466

2NKO_3461

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
Make-up: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Skirt: Anamaria Radu Clothing​
Jacket: real leather Stradivarius
Clutch: ZaraLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *