O masina de cusut…

2NKO_2099

Este minunat sa te lasi purtata de gandurile adanc inradacinate in mintea ta si sa descoperi ce-ti place sa faci cu adevarat.

Nu de mult timp mi-am “activat” pasiunea pentru cusut haine si de atunci mi-am dorit in fiecare zi sa invat cat mai multe lucruri despre un domeniu atat de vast.

Spun activat pentru ca de mica mi-am dorit sa cos, sa creez, sa combin haine, nu degeaba in copilarie ma schimbam de 3 ori pe zi si eu si papusile pe care bineinteles le stilizam singura si le imbracam in propriile creatii vestimentare 🙂

Suna destul de simplist, pasiunea pentru cusut haine, pot totusi sa detaliez un pic si sa spun ca nu e simplu sa alegi materialele pentru confectionarea unui articol vestimentar, nu e simplu sa realizezi un tipar, este chiar complex procedeul de asamblare a unui piese vestimentare, sa nu mai vorbim despre cusaturi si finisaje ce trebuie trasate cu o maxima atentie pentru un produs final deosebit.

Putem vorbi astfel de mai multe indeletniciri ale unei singure persoane: designer-ul – cel ce proiecteaza ideea articolului de imbracaminte sub forma unei schite, avem apoi modelistul – cel ce transpune desenul intr-un tipar, croitorul – cel ce taie tesaturile dupa tiparul in sine si cusatorul – cel care coase si finiseaza produsul.

Deja nu mai suna atat de simplist 🙂 ; toate puse cap la cap necesita rabdare, indemanare, munca asidua, perseverenta si ambitie, dar daca rezultatele sunt pe masura si cel ce iti imbraca creatiile este multumit atunci cand se uita in oglinda, credeti-ma merita tot efortul.

Consider ca tot ceea ce este realizat manual este pretios pentru ca se depune suflet si se face din pasiune.

2NKO_2066

Pornesc pe acest drum impreuna cu surorile mele, una mai talentata ca alta, urmandu-ne propria pasiune si sunt foarte bucuroasa ca ne putem exprima in cel mai frumos mod posibil, realizand cu mainele noastre “mici opere de arta”.

2NKO_2100

Sper ca acest inceput frumos sa se transforme intr-un drum prin viata plin de experiente minunate, de realizari marete si vise ce devin realitate.

Sunt mandra de ele si de modul in care ne-au educat parintii nostri pentru ca doar datorita lor am crescut atat de capabile si de ambitioase.

Anamaria

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
Make-up: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dresses: Anamaria Radu Clothing​
Thurley Stilettos3 thoughts on “O masina de cusut…

  1. Felicitari fetele pentru blog!!!! Superbe toate trei 🙂
    Abia astept sa vad noile voastre postari.

    Anamariucia, pasiunea ta pentru cusut ne coloreaza si bucura sufletul zi de zi. Tine-o tot asa. :-*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *