Merry Christmas everyone!

Craciunul este cea mai draga sarbatoare mie. O astept in fiecare an cu nerabdare pentru ca imi place sentimentul de caldura sufleteasca, familie reunita, cadouri si voie buna.

Astazi avem ocazia sa transmitem ganduri bune celor dragi, membrilor familiei si prietenilor. Sa impartim cadouri si sa impartasim o bucurie sincera si multa liniste. Craciunul este un moment unic in care toti incercam sa ne facem curatenie in suflete, sa uitam de griji si ne incalzim inimile cu iubire.

Gandurile mele pentru voi pentru aceasta frumoasa perioada din an sunt: nu uitati sa va bucurati de lucrurile marunte, luati o pauza de la munca, fiti generosi, fiti recunoscatori pentru ceea ce aveti, iertati, aveti incredere ca se vor intampla numai lucruri bune, sarutati pe cineva care va iubeste si fiti niste nebuni buni!

Ce frumos ar fi sa fim tot timpul asa!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!

Pentru acest post Cristina a ales sa ma machieze in culorile Craciunului cu verde si rosu, totul fiind completat de un decor cu aceeasi tema. Pentru unghii am creat un desen vesel cu reni, Mos Craciun si globulete colorate.

Sarbatori fericite!

RxR

2NKO_4380

2NKO_4516

2NKO_4517

2NKO_4602

2NKO_4607

NKO_4416

NKO_4420

NKO_4452

NKO_4613

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
MUA: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails, styling & accesories: Roxana Radu Nail Artist​
Clothes: http://www.newyorker.de/ro/moda/Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *