Little Feminine Dress

Feminitatea este o stare de spirit interioara, ce poate fi redata prin gesturi delicate, prin modul in care vorbim si ne miscam, dar si prin increderea in noi insene.

Atunci cand emanam acesta energie pozitiva, nu putem decat sa pasim increzatoare, suntem femei frumoase, inteligente, ce muta muntii din loc. Cred ca femeile puternice si echilibrate sunt o adevarata forta a naturii.

Trebuie sa fim constiente de calitatile noastre, sa ne evidentiem prin ele, sa ne acceptam asa cum suntem, sa nu ne comparam cu nimeni si sa nu uitam sa ne descoperim propria gratie in fiecare zi.

Este benefic sa ne exprimam creativ, astfel putem realiza tot ce ne dorim si tot ce ne propunem, nu avem voie sa ne deconectam de la sursa zilnica de energie ce se afla in interiorul fiecarea dintre noi.

Frumosul si lucrurile simple din jurul nostru trebuie sa ne inspire mereu si sa ne bucure, sa devina parte din propria noastra feminitate.

Daca doriti sa fiti remarcate la urmatorul eveniment, acesta tinuta eleganta poate fi o sugestie potrivita.
Confectionata din lycra si dantela, rochia evidentiaza formele naturale ale corpului si pune in valoare supletea acestuia, iar salul din blanita este un accesoriu ce completeaza tinuta.

Anamaria

I hope you’ll like it!

2NKO_3538

2NKO_3540

2NKO_3604

2NKO_3607

2NKO_3603

2NKO_3619

2NKO_3622

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
Make-up: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dress: Anamaria Radu Clothing​
Botine: La Strada
Sal din blanita: H&MOne thought on “Little Feminine Dress

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *