Joyful Spring!

Mereu sutem tentati sa ne lasam purtati de ganduri in cele mai fascinante lumi. Imaginatia nostra bogata ne lasa si ne permite sa ne bucuram de aceasta libertate cognitiva conducandu-ne in directia actului creativ.

V-ati pus vreodata intrebarea cum as putea sa-mi dezvolt imaginatia? Eu cred ca imaginatia prinde contur atunci cand citim o carte frumoasa, cand ascultam o melodie ce ne inspira sau cand meditam si uitam de realitatea coplesitoare din jurul nostru, or atunci cand vrem cu adevarat sa fim autentici.

Un citat celebru al marelui teoretician Albert Einstein spune in felul urmator: “Logic will get you from A-Z, imagination will take you everywhere!”

Asadar, lipsita de orice limita imaginatia vine de undeva din interiorul nostru, insa totul capata sens atunci cand dam frau liber ideilor noastre creative.

Pentru acest post am ales un peisaj mirific care ne-a ajutat sa creem imagini desprinse parca dintr-un cadru de poveste.

Primavara este un anotimp minunat, totul in jurul nostru are culoare, iar aceasta stare de reverie este ca un balsam pentru sufletul nostru.

Nu este usor sa pui in practica un scenariu de poveste si cred ca el poate deveni concret doar daca iti imaginezi acea poveste.

Lectura in acest context poate fi o adevarata placere, eu zic sa ne lasam condusi de tot ce ne inspira, de natura, de carti, de un outfit cu personalitate, de sentimente si de ceea ce ne place sa facem cu adevarat!

Trei sfaturi esentiale pentru cele/cei care “rasfoiesc” blog-ul nostru ar fi:
• Lasa-te cuprins/a de inspiratie!
• Citeste mereu!
• Actioneaza exact asa cum simti!

1NKO_7325

1NKO_7332

1NKO_7396

1NKO_7402

1NKO_7231

1NKO_7237

1NKO_7444 crop

1NKO_7455

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Make-up: Cristina Radu Make-up Artist​
Dress: Anamaria Radu Clothing​
Pantofi: Bobo ShoesLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *