Firi diferite

2NKO_2177

Asa ne place sa credem, asa ne simtim…orice zi din viata noastra este o experienta din care invatam, prin care ne transformam continuu si dorim sa aratam asta celor care cred in frumusete sub toate formele ei materiale si imateriale la fel de mult cum credem noi…ne numim: Cristina Radu, Anamaria Radu si Roxana Radu, traim in Timisoara si vrem sa deschidem mai larg o usa catre bun gust si frumos, gasita de altii inaintea noastra, aflata si de noi acum 🙂 .

Ce cale mai potrivita si mai usoara catre asta am fi putut gasi? Desigur, un blog. Un loc in care fiecare din noi sa-si exprime ideile, pasiunile, tot ceea ce am ales sa facem zi de zi cu placere si rabdare.

Un loc in care conceptul complex si abstract ( pentru unii 🙂 ) : Fashion sa capete noi forme si intelesuri, sa devina parte din viata noastra, sa fie simtit la fiecare pas, sa fie gustat sau perceput, aratat in imagini sau sunete 🙂 …Da, stim ca este un vis indraznet pentru noi, aproape o utopie…sa transformam oameni, sa inspiram, sa sfatuim, sa ascultam, sa corectam sau sa indrumam, insa credem cu tarie in el, iar asta o sa se vada de-a lungul calatoriei pe care o vom face impreuna 🙂 .

2NKO_2112

2NKO_2109

Eu am descoperit ca frumusetea poate fi subliniata prin machiaj chiar din adolescenta cand, inspirata de actrite celebre sau personaje feminine din romane, visam sa fiu o diva si ma machiam cu ce imi pica in mana 🙂 simtindu-ma putin…o diva 🙂 …am continuat sa cred ca frumusetea fizica dublata de inteligenta, maniere, bun gust si un vocabular ales sunt un drum sigur spre implinirea personala ( atat a mea, cat si a celor apropiati ), iar aceasta idee am transmis-o zilnic surorilor mele mai mici 🙂 sperand ca inteleg si imbratiseaza aceleasi idealuri ca si mine…acum pot sa spun raspicat: nu doar ca au facut-o, ci intr-o zi mi-am dat seama ca m-au depasit si ca tot ce le iese din maini reprezinta minuni…ca ele sunt minunate…si ca fara ele nimic din toate astea nu ar fi posibil…Roxana este un nail artist desavarsit cu o forta de munca si pofta de viata incredibile, cu o lista lunga de pasiuni: moda ( trenduri si noutati ), calatorii, styling, shopping, fotografie ( peisaje, locuri, momente si oameni ), cu gust pentru culori si forme. Anamaria este creatoarea noastra de imagine, stil si haine care adora sa realizeze rochii divine, sa combine materiale si culori, accesorii vintage, retro si moderne asa incat rezultatul final sa fie un concept original si deosebit…suntem intrebate adesea de unde toate astea, atata talent la un loc ? 🙂 …raspunsul e mereu acelasi …”vinovatii“ sunt mama si tata 🙂 , e genetic 🙂 🙂 !!

2NKO_2066

Multumim mami si tati! 🙂
Cristina

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
Make-up: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dresses: Anamaria Radu Clothing​
Musette Shoes4 thoughts on “Firi diferite

  1. Felicitări fetelor sunteți dovada vie ca munca voastră a început sa culeagă roadele ..munca si timpul va făcut sa perseverati si sa va poziționați in rândul unor profesioniste care oferă Frumusețea interioară cat si exterioara ..va doresc sa atingeți cu reușitele voastre cele mai înalte culmi si sa Rămâneți la fel de simple si sincere va pup ??????

    1. Multumim draga Anca pt increderea pe care ne-ai aratat-o mereu si aprecierile tale necontenite, te pupam si te imbratisam! 🙂 🙂 🙂 Cris

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *