DISCO BUTTERFLY

Se apropie weekendul si m-am gandit sa va arat outfit-ul pe care l-as purta eu saptamana aceasta in club.

Fiecare tinuta pe care o port trebuie sa aiba o poveste, niciodata nu port hainele la intamplare atunci cand ies in club sau la un eveniment anume.

Imi place foarte mult sa-mi fac planuri pentru weekend inca din timpul saptamanii, sa-mi aleg tinuta potrivita, atunci cand stiu ca sunt libera si ca pot sa ies sa ma distrez cu prietenii.

De data asta mi-am gasit inspiratia in anii 80’ si am conceput impreuna cu sora mea Anamaria un outfit sugestiv.

Rochia „fluture” din paiete colorate, se regaseste in curentul „disco” al anilor 80’. Ciorapii imprimati cu casete i-am purtat cu sandale, iar borseta retro reda perfect un casetofon de atunci.
Concepand acest outfit ne-am lasat influentate de o mare artista a anilor 80’ ca Madonna, si din fericire am gasit un cadru perfect pentru o sedinta foto cu acest look disco colorat.

Parul creponat si cu volum, prins in coada aminteste perfect de perioada acestor ani. Sora mea Cristina mi-a facut un machiaj multicolor care ma avantajeaza si imi scoate in evidenta trasaturile. Pentru unghii am ales ultimul trend, pigmentul chrome de la Cupio care le face sa arate ca o oglinda. Se potrivesc perfect cu tinuta.

Mereu ne putem gasi inspiratia in trecut pentru ca moda a avut parte de perioade emblematice, iar stilurile revin si se reinventeaza.

Sper sa va inspire aceasta postare!

2NKO_0699 960

2NKO_0710 960

2NKO_0720 960

2NKO_0722 960

2NKO_0729 960

2NKO_0731 960

2NKO_0737 960

Photo: Nicoleta Spiridon – Photography​
MUA: Cristina Radu Make-up Artist​
Nails: Roxana Radu Nail Artist​
Dress & Styling: Anamaria Radu Clothing​
Socks: CalzedoniaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *